2012. április 10., kedd

Egyhavi adag...

Sziasztok!

Mint a legutóbbi bejegyzésem dátuma eltitkolhatatlanul mutatja az igazságot aszerint majdnem egy hónapja nem jártam erre.....kicsit erre utalok a bejegyzés címével! Hihi A kétnapos Valentinos szerelmes ünnepléssel kezdődött a totális elúszás részemről. Azt követte a farsang, a torkos csütörtök, a HP Kriszti provence-i bulija, aztán az 1000 fordulós játék aztán étlapváltás, céges rendezvények..depláne a nőnapi buli és záróakkordként a Bolyki borest. Szóval mindig történik nálunk valami.

Mit kezdjünk a nőnappal? - kérdeztem magamtól kábé február 27-én. Legyünk unalmasak és megint hirdessünk szerelmespároknak való vörös rózsás nőünneplő estet vagy találjunk ki valami frappánsat!?? Hát ezen a ponton még semmi nem jutott az eszembe úgyhogy hagytam a francba az egészet ! Pár nap elteltével viszont ücsörgök egy bizonyos széken és megvilágosodtam ( tényleg sima szék, nem viccelek...de nem adom ) : Ünnepeljünk mi nők, ne ünnepeltessük magunkat hanem örüljünk - vagy legalábbis csináljunk úúúgy - hogy nőnek születtünk és ez lett az alappillére a nagyjából 1 hét alatt megszervezett pink bulinak. Hála Vilmányi Kis Anitának és Bordás Zsuzsinak, akik szintúgy teljes mellbedobással álltak neki a szervezésnek!! Mi beindultunk az az egy biztos....
A "Csak csajok és más senki" elnevezésű de valójában "Vidám Péntek" - nek tűnő party nagyon jól sikerült. Kevesebben lettünk mint amire számítottunk ( ez biztosan betudható annak is,hogy nem hagytunk elég időt a szervezésre, hirdetésre ) de a jelenlévők egytől egyik fantasztikus nők voltak. ( pontosabban még mindig azok )
Kvízjátékkal - beszélgetéssel ( "nagyonimádom" Hámori Gabi )
Maybelline szépségcsomagokkal ( "kedvencszépségtanácsadóm" Anita )
plakátokkal ("áldottjófejek" Oditech Stúdió ),
ételekkel ( "segítőtársaim" ZsuzsiPetraÁdámGergő ),
lufikkal ("egynagybetegtüdő" Ádám )
sminkeléssel ( "irdatlanjófej" Ágoston Melinda ),
fotózással ( "istenitehetség" Bordás Zsuzsi ),
énekléssel ( "nagyonjóhangú" Krappai Virág ),
Marie Claire újsággal ( "cuki" Oláh Zsófi )
és jóóóó sok absolut vodkával ( "szeretjükakoktéljait" Maja ), dobtuk fel a hangulatot!

Kissé akadozva indultunk de a végére már mindenki mindenkit szeretett! Hámori Gabi akitől kicsit tartottam még látatlanban és ismeretlenül Ő volt az est fénypontja - legalábbis Nekem! Ekkora kellemes és pozitív csalódás már rég nem ért ezt állíthatom....hááát hajnalig mulattuk együtt az időt és csak mondtuk és mondtuk és mondtuk......
Szerintem nem kellenek további szavak...nézzétek képekben a visszafogottan induló társaságot ahogy egytől egyik party macskává változtak, változtunk. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése