2011. november 14., hétfő

Jól haladunk!




Annyira örülök,hogy így összejöttünk. Hálás vagyok a 24 fős "bandának" aki már követője lett a kis blogomnak. Hálás vagyok a facebook-on történt hozzászólásokért és remélem Andi,hogy a Te éhségedet is csillapítani tudom ha ilyen rendszerességgel írogatok eme szent helyen. :-)

A helyzet az,hogy jobban haladunk a felújítással mint terveztem. Hál'Istennek mindenki - mármint a szakavatott, szakértő kollégák és szakemberek - ráér, így gyorsított tempóban haladnak a munkálatok. Ha képes voltam 8 hónap alatt a 1,5 szobás malomépületből 7 szobás panziót csinálni akkor talán ez is idő előtt összefog jönni. Ez egy picit nagyképűen hangzott? Ne haragudjatok....nem arra irányult a mondandóm,hogy magamat fényezzem előttetek hanem, hogy saját magamat inspiráljam és kvázi sürgessem. 
Elég izgalmasan telnek a mindennapok:...festek,mázolok,tapétázok,dekorálok,ötletelek,rohangálok a kiegészítőkért,bútorokért,lámpákért közben töröm a fejem az étlapon de összeszervezem a munkásokat, a takarítónőket,közben mosogatok, a grafikussal, a fotóssal egyeztetek és....stb. De annyira élvezem,hogy el sem tudom mondani! Újra alkothatok! ( na aztán majd meglátjuk,hogy Nektek hogy tetszik mert ugye az sem egy utolsó szempont :-)) Hiába örülök Én, ha nem lesz vendégünk egy szál se!???

Holnapra azt is tervezem,hogy készítek részletfotókat és megmutatom Nektek,hogy nagyjából milyen lesz az étterem hangulata. Sőt, ha minden jól alakul akkor a logót is megtudom mutatni. Persze ha majd már minden a helyére kerül és elkezdjük "belakni" a helyet akkor már egészen más lesz....de már van pár részlet most is ami számomra tetszetős.

Ismerte valaki a régebben (2008 - 2009 azt hiszem ) ezen a helyen működő Képíró éttermet? Esetleg járt valamelyikőtök anno ebben az étteremben? Én utána olvastam és nagyon jó kritikákat írtak róla.....jajjjj! annyira izgulok....majd megpróbálunk felnőni a feladathoz. Lássuk be,hogy a feladat nem könnyű de remélem sikerül megugrani ezt a mércét! Jajjjjjj! Annyira izgulok! Na jó, nem hajtogatom most már ezt tovább mert már Nekem is unalmas! :-)

Szóval a következő "jó" hír,hogy még ebben az évben megnyitunk!!!!!!!!! Én tényleg első ránézésre azt gondoltam,hogy csak január lesz belőle, de NEEEEEM a várható nyitás:

il PITTORE étterem és delikáteszbolt 
Nyitás: 2011.december 10.

Azért még "nem innék erre hypot" de a mai állapotok szerint ezt tűztük ki célul! :-)

Holnap - vagy legrosszabb esetlben holnapután, azaz szerdán - újra jövök!

Szépséges estét kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel: Zsuzsi

3 megjegyzés:

  1. Zsuzsi! Az a szülinapom megint! Tavaly akkor jelent meg a könyvetek...Ez nagyszerű egybeesés! :-)

    VálaszTörlés
  2. :) Nem semmi, nagyon belendültél! Várom a képeket!

    VálaszTörlés