2011. november 3., csütörtök

A nagy hír bejelentése....

Kedves régi, mégrégebbi, új és legújabb Villa Fiore rajongók! Persze azokat is nagy szeretettel köszöntöm akik csak úúúúgy Értünk rajonganak! Hihihi :-)

Nagy hírt szeretnék bejelenteni! 


Nem, nem vagyok terhes és neeeem, nem nyitunk egy újabb panziót. :-) Viszont annál inkább letelepedtünk időközben Budapesten és megtaláltuk a következő vállalkozásunk helyszínét! Na ez a nagy hír....hiszen még augusztusban a Villában dolgoztunk,nemde?? És igen, pár napja még Madame Provence-al folytatott interjúban sem volt konkrét elképzelés de ennek ellenére máris úgy tűnik, hogy megtaláltuk az újat, a legmegfelelőbbet.

Annyira megkedveltem a blogírást a Villa Fiore napló-val, hogy gondoltam most is egy ilyen formában írok Nektek a részletekről addig amíg kész nem lesz az új "bandahely". Egyelőre legyen elég ennyi...jelzem főképp azért mert még Mi sem tudjuk pontosan,hogy mi is lesz ez :-), de ígérem folyamatosan tudatni fogom Veletek,hogy mi a helyzet!

Na mit szóltok? Remélem örültök mert Én már nagyon izgulok, hogy sikerül - e vajon megint belopni magunkat a szívetekbe. Szeretném ha számotokra is érdekes olvasmány lennénk, ezért tartsatok Velünk! :-)


Üdv: Zsuzsi, Győző, Alma és Dió...az ex Villa Fiore tulajdonosok

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok Zsuzsi,GyőzŐ!

    Sok sikert kívánok nektek!!
    Sok puszi!!!

    Gabi(Visegrádi)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok.
    Hát mi meg hogy? És erről miért csak most? Pont végre már tervbe voltatok véve. És aki átvette? Mert azt láttam, hogy valami bekötő út épülget ott, de be még nem jutottunk, most szerettünk volna. Valami biztatót mondjatok-írjatok.
    Köszi
    Gábor

    VálaszTörlés