2011. november 28., hétfő

Újabb fejlemény! Juhhhhhiiiiiijjjjjj!

Igen, azt hiszem ha másnak nem is de magamnak megígértem, hogy kipréselek a kis agyamból annyi erőt hetente, hogy legalább 1 alkalommal jelentkezzek itt a blogon.
A legújabb hírem, hogy útban van a Facebook oldalunk. Készülődik!!!!!! Szuper és egyben vicces képekkel nyitjuk meg az oldalt, valamint némi információt közlünk rajta amit az étteremről tudni kell éééééééés kis játékkal is kedveskedünk Nektek a nyitás előtt. Sokkal többet nem tudok mert az igazán "okosakra" bíztam a melót de azért megpróbálom a saját 'arcunkra' formázni az image-ét. :-) Ha minden jól megy akkor jövőhét hétfőtől kereshetitek a fent említett közösségi portálon a "helyet" de majd jól megosztom,hogy mindenkihez eljusson a hír! :-)
Én, hogy őszinte legyek sosem gondoltam volna, hogy ekkora ereje van a facebooknak.....sőt nehezen vettek rá a Villa koromban a kezdetekre aztán tessék - lássék most meg úgy nyomom mintha muszáj lenne.
Közöm nincs a klasszikus seggnyaláshoz és a direkt szemérmetlen marketinghez de azt esküszöm, hogy őszintén mondom:  Örülök,hogy ha máshogy nem is de így együtt lehetek Veletek!
Titkon persze remélem és boldogság fog el ha elképzelem, hogy az új 'bandahelyen' összefuthatunk majd.
Azt előre bocsátom,hogy én a pincében lévő konyhában fogok főzni, úgyhogy ha egyszer előjövök akkor lesssz ne mulass.....:-)
Nem ám....ezzel csak azt akarom mondani, hogy a konyhába bejövő blokkok amik az éttermi szoftver munkáját dícsérik majd az nem közli,hogy ki van itt és ki ül az étterem egyik asztalánál....úgyhogy hajrá néha juttassátok majd eszembe,hogy itt vagytok, együtt vagyunk és menjek fel a szocializált világba. Hihihihiihihihih :-)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok,

    végre megtaláltuk a blogot! Ne izguljatok, a tiszta vászonra ismét egyedi képet fogtok festeni!;) Szeptember eleji esküvőnk után a malomban kíváncsian vártuk mi lesz Veletek. Íme!:)
    Nagy izgalommal és kíváncsisággal várjuk a nyitást!
    Egy ilyen helyről nem hiányozhat a Vespa (és itt gondolom kezditek sejteni ki írja ezeket a sorokat :) )! Nem ígérem, hogy decemberben Vespára ülünk és úgy jelenünk meg, de megpróbáljuk!
    Szorítunk nektek!
    Kriszta és Gábor

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kriszta és Gábor!
    Beazonosítottalak már az esküvő miatt is de a Vespa "jelige" azért tök jó bejelentkezés. A festmény jelen lesz az étteremben úgyhogy ha másért nem is de azért látogassatok el Hozzánk. :-) Vicceltem! Persze,hogy gyertek,együnk-igyunk,mulassunk! Várunk nagy szeretettel és csúcs,hogy olvassátok a blogot! :-)
    Sok puszi: Zsuzsi, Győző....na és a kutyusok!

    VálaszTörlés