2011. december 2., péntek

Nagyon közel van a nyitás! :-)

Jujjj, most már sokaknak talán nem is annyira meglepetés de IGEN, kimondhatjuk, hogy: már csak 8-at kell aludni ahhoz, hogy kinyissunk! Azaz tartjuk a szavunkat és kitárjuk az il Pittore kapuit az ígért időpontban!!!
Az a nagy helyzet ( és zárójelben jelezném, hogy nem szoktam erről beszélni előre....hiszen legyen meglepetés  de .....) hogy Nekem annyira tetszik a hely, hogy csak naaaaaaaaa! Kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre mert valószínüleg igazából az lesz a döntőőőőő vagy akár inspiráló!
De ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek Velünk "mulatni" a számotokra aktuális időben akkor gyerünk, ne habozzatok....hívjatok vagy írjatok!

A nagyon végiggondolt és véglegesített nyitvatartási idő a következképpen alakul:

Hétfőtől - Szombatig

10h-tól nyit ki a delikátesz boltunk, levesbárral és falatbárral fűszerezve valamint hiper - szuper gyönyörű lakberendezési tárgyak megvásárlásának lehetőségével
de
az a'la carte étterem csak 18h-tól vár Titeket...azaz a vacsorára koncentrálunk! :-)

ja! és vasárnap ZÁRVA ( ne haragudjatok, de csak kell egy pihenőnap!!!!! Elhihetitek, hogy nem Rólunk van szó, hanem  a kutyusok visítva várják azt, hogy hetente legalább egyszer elmenjünk a  Normafához sétálni :-))

Nem tudom,hogy mennyire derült ki az eddigi posztjaimból, de ez a hely...... a régi Képíró étterem! Ez mond valakinek bármit is?! Tudom,hogy IGEN!!!!! Mi nagyon utánanéztünk és igazából csak kitűnő cikkeket sikerült olvasnunk Róluk úgyhogy ha sikerülne a nyomdokaikba lépni....arra Én nagyon büszke lennék!

Ennyi! Nem bírok többet írni, mert annyira izgulok , hogy csak naaaaaa.

Ha minden igaz, akkor jövök egy pár nap múlva és kiegyensúlyozottabban próbálok meg Nektek mesélni a Mi kis éttermünkről!

Addig is nagyon szép estét kívánunk Mindekninek: Zsuzsi, Győző és a visító kutyusok: Alma és Dió

2 megjegyzés:

  1. Jól hangzik! Nekem nagyon tetszik a vasárnapi szünnap, mindenkinek jár egy kis pihenés:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!! Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a nyitó nap!!:) Reménykedem, hogy a Villa Fiore után ide is eljutok hozzátok! Répatorta lesz?:)

    VálaszTörlés