2011. december 21., szerda

Túl a nehezén....és új tervekkel

Sziasztok!

Azt kell mondjam, hogy túl vagyunk az első pánikolós 10 napon. Ezt is megértük....
Jó volt, szép volt, hálás volt és kedves illetve reményeim szerint a vendégig nem jutott el a káosz érzete ami a fejemben és a konyhámban zajlik néha.
Láthattátok most már a fotókat az elkészült delikátesz boltunkról is amire szerintem végülis érdemes volt várni. Ugyan begyűjtöttünk egy pár asztalos szakember elérhetőségét a nyitóbulira tervezett falfirka miatt de kimondottan örülök, hogy meghagytuk a lehetőséget Lalának és Barninak...mert a rendszer pont olyan lett mint amilyet megálmodtam! Köszönöm szépen ezúton is! :-)
Időközben számomra viszont kiderült "sajnos", hogy ez a levesbár dolog valahogy nem illik a képbe. Immáron 3 teljes napja töröm a fejem, hogy ezt az ötletünket elvessük és ma így is lett! Lekerült a facebook oldalunkról is és a táblákról is a levesbár felirat amit természetesen nem férevezetés képpen tettünk hanem higyjétek el Nekem, hogy ez most valahogy nem volt ( vót )egy jó ötlet! De cserébe persze kitalátunk mást...bár most már nem kapkodnám el, hogy jól kihirdetem aztán semmi nem lesz belőle!  :-) Ezért csak megemlítem.....Hihihi
A nagy érdeklődésre való tekintettel valószínűleg januártól ebéd időben is nyitva tartunk. Lőttek a kutyasétáltatós - pihenős délelőttöknek....jöhet a szűkített menüajánlatos, ízletes EBÉD!!!!!
Persze ez csak vicc volt...de komolyan ez így nem mehet tovább! :-)) Sokan szerettetek volna és nyitottatok is Ránk délidőben, hogy falatoznátok valamit... de a kedves pincérlányaink közölték - felsőbb utasításra - hogy erre nincs lehetőség! Na mondom, hogy ez így nem mehet tovább!!!!!

Szóval ezen törjük a fejünket így csütörtök hajnal 2 óra környékén......

Én amúgy - ha érdekel valakit - nagyon szarul állok az ajándék vásárlással és szinte tagadhatatlan, hogy egyáltalán nincs karácsonyi hangulatom. A mikulás sem hozott virgácsot és a konyhába sincs egy szál fenyőág sem ( de fenyőmag annál inkább ). Na jóóóó, nem vagyok telhetetlen..az első az étterem és Ti akik olvastok és akik vendégeink vagytok! Kit érdekel a karácsony??????? :-)))))

Nagyon szép estét kívánok mindenkinek és azért majd még jövök boldog ünnepeket kívánni!

Üdv: Zsuzsi - a hajnali "világmegváltós - ötletelős" blogíró

1 megjegyzés:

  1. Szuper volt nálatok tegnap este!! Köszönjük!
    Nagyon boldog karácsonyt Nektek!!

    VálaszTörlés